CE OFERIM

Avantaje

Locatie de lux, ultracentrala, cu dotari ultramoderne si camere amenajate de specialisti in domeniul design-ului interior.

Program Flexibil

Confidentialitate

Colaboram numai cu portaluri restrictionate traficului din Romania pentru a avea o confidentialiatea cat mai sigura pentru modelele noastre.

Training

In primele luni toate modelele au nevoie de o persoana care sa le fie alaturi sa le asiste la utilizarea site-urilor si pana la interactiunea cu membrii. Trainingul este personalizat in functie punctele slabe pe care vrei sa le imbunatatesti.

Alegere

Toate modelele au posibilitatea de a alege categoria in care doresc sa lucreze: adult sau Non-adult

Plata bilinuara

Plata se face bilunar, beneficiind de un procent avantajos si dechiderea din partea noastra de a creste comisionul in functie de incasari. Premii si bonusuri lunare.

Asistenta

Avem contract cu o casa de avocatura de prestigiu care ofera asistenata juridica si ficala prin avocatii si experti contabili de prestigiu tuturor angajatilor studioului nostru! Contract de munca si asigurare de sanatate!

Confidentialitate

Accesul din Romania pe site-urile pe care activam este restrictionat se vor utiliza portaluri care vor avea utilizatori numai din USA. La momentul angajari fiecare va semna un contract de confidentialitate prin care se obliga sa pastreze secreta identitatea colegilor.

Bonus

La noi poti beneficia de produse de make up profesionale, tinute care te avantajeaza in domeniul in care vei opta sa activezi adult sau non-adult.

Sedinte foto profesionale

Vacante platite de Charlie's Angels Studio